Ανακοινώσεις Προπτυχιακών

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΠΡΟΑΚΤΕΟΥ ΒΑΘΜΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι οι αιτήσεις επανεξέτασης για βελτίωση βαθμολογίας προακτέου βαθμού θα γίνονται από 20 Ιουνίου 2017 έως 20 Ιουλίου 2017 στη Γραμματεία του Τμήματος. Υπενθυμίζουμε ότι αίτηση μπορούν να κάνουν οι φοιτητές των τριών πρώτων ετών και μόνο για ένα μάθημα στο οποίο εξετάστηκαν επιτυχώς κατά την εξεταστική του Φεβρουαρίου 2017 ή την εξεταστική Ιουνίου 2017 του έτους κατά το οποίο φοιτούν.

Η Γενική Συνέλευση του Τμήματος Βιολογίας στην υπ΄αριθ. 4/21-12-2016 συνεδρίασή της αποφάσισε να δοθεί η δυνατότητα στους φοιτητές του Τμήματος Βιολογίας επανεξέτασης για βελτίωση βαθμολογίας προακτέου βαθμού, σύμφωνα με την  υπ΄αριθ. 104/1-12-2016 απόφαση της Συγκλήτου, ως εξής:

1. Μετά από αιτιολογημένη αίτηση του ενδιαφερόμενου φοιτητή προς τη Γραμματεία του Τμήματος, εντός ειδικής προθεσμίας που θα καθορίζεται μετά το πέρας των εξεταστικών περιόδων Φεβρουαρίου και Ιουνίου, είναι δυνατή η επανεξέτασή του με σκοπό τη βελτίωση της βαθμολογίας του (προακτέου βαθμού).

2. Η επανεξέταση επιτρέπεται κατά τη επαναληπτική εξέταση Σεπτεμβρίου για ένα (1) μάθημα ανά έτος χειμερινού ή εαρινού εξαμήνου του ιδίου ακαδημαϊκού έτους και μόνο, για τους φοιτητές που φοιτούν στο έτος αυτό, πρωτοετείς, δευτεροετείς και τριτοετείς.

3. Ο ανώτατος επιτρεπόμενος αριθμός μαθημάτων είναι τρία (3) συνολικά για κάθε φοιτητή και οι φοιτητές μπορούν να επανεξετάζονται και σε υποχρεωτικά και σε μαθήματα επιλογής. Μεταξύ των βαθμών εξέτασης και επανεξέτασης υπολογίζεται ο μεγαλύτερος.

4. Οι δύο βαθμοί καταχωρίζονται κανονικά στα βαθμολόγια των αντίστοιχων εξεταστικών περιόδων (Χειμερινού ή εαρινού και Σεπτεμβρίου) και εμφανίζονται στην αναλυτική βαθμολογία του φοιτητή με σχετική ένδειξη και επεξήγηση για το βαθμό που υπολογίζεται στο βαθμό πτυχίου.

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (Αναβαθμολόγηση.pdf)Αναβαθμολόγηση.pdf[pdf]66 Kb

Οι εξετάσεις του Εργαστηρίου Βιολογίας Φυτών για τους επί πτυχίω φοιτητές

Οι εξετάσεις του Εργαστηρίου Βιολογίας Φυτών για τους επί πτυχίω φοιτητές θα πραγματοποιηθούν στην Αίθουσα Εργαστηριακών ασκήσεων Βοτανικής στον Α' όροφο στις 9:00 π.μ. την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017.

Παρακαλούνται οι φοιτητές και φοιτήτριες που θα συμμετέχουν να το δηλώσουν στέλνοντας μου email στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. προκειμένου να δημιουργηθούν τμήματα, αν χρειαστεί.
 
Εκ του εργαστηρίου,

Σπανού Σοφία
Ε.ΔΙ.Π

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Η διανομή συγγραμμάτων για το εαρινό εξάμηνο του ακαδ. έτους 2016-2017 , παρατείνεται μέχρι και τις 2 Ιουνίου 2017.

Αλλαγή ημερομηνίας εξέτασης μαθήματος Ραδιοβιολογίας-Εξεταστική Ιουνίου 2017

Το μάθημα της Ραδιοβιολογίας θα εξετασθεί στις 26/6 και ώρα 12:00-15:00 μμ (αντί για τις 15/6).

sample image