Ανακοινώσεις Τμήματος

Ανακοίνωση για τους φοιτητές Α΄εξαμήνου

Παρακαλούνται οι φοιτητές Α΄εξαμήνου να επικοινωνήσουν με το Σύμβουλο Καθηγητή τους, όπως αναγράφεται στη συνημμένη κατάσταση, προκειμένου να ενημερωθούν για τις σπουδές τους.

Κατεβάστε το ακόλουθο έγγραφο

Από τη Γραμματεία του Τμήματος

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟ Π.Μ.Σ. ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ

Κατεβάστε το ακόλουθο έγγραφο

Διανομή συγγραμμάτων για το χειμερινό εξάμηνο

Σύμφωνα με απόφαση (http://eudoxus.gr/Files/enarksi_xeimerinou_2012_2013.pdf) του Υπουργείου Παιδείας, η διανομή συγγραμμάτων για το χειμερινό εξάμηνο θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013.

Οι δηλώσεις συγγραμμάτων των φοιτητών θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012 και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012.

Υπενθυμίζεται ότι οι φοιτητές υποχρεούνται να προβούν σε δήλωση μαθημάτων στο οικείο τμήμα τους και δικαιούνται να παραλάβουν συγγράμματα μόνο για τα μαθήματα εκείνα τα οποία έχουν συμπεριλάβει κατά το τρέχον εξάμηνο στη δήλωση μαθημάτων τους.

Επισημαίνεται ότι βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας τόσο οι φοιτητές που έχουν υπερβεί τα ν+2 έτη σπουδών, όσο και αυτοί που είναι ήδη κάτοχοι πτυχίου Πανεπιστημίου ή ΤΕΙ, δε δικαιούνται δωρεάν διδακτικά συγγράμματα.

Από τη Γραμματεία του Τμήματος

Επιτυχόντες στο Διατμηματικό Π.Μ.Σ.. στις Περιβαλλοντικές Επιστήμες ακαδημαϊκού έτους 2012 – 2013

Κατεβάστε την ακόλουθη ανακοίνωση

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (633_Επιτυχόντες ΔΠΜΣ-1.pdf)633_Επιτυχόντες ΔΠΜΣ-1.pdf[ ]143 Kb
sample image