Ανακοινώσεις Τμήματος

Κατατακτήριες Εξετάσεις του Τμήματος Βιολογίας για το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Οι Κατατακτήριες Εξετάσεις του Τμήματος Βιολογίας για το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012 θα διεξαχθούν στις 8/12/2011 ημέρα Πέμπτη στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Τμήματος από 11 π.μ. έως 2 μ.μ.

Από τη Γραμματεία του Τμήματος Βιολογίας

Eκπαιδευτική εκδρομή με ασκήσεις υπαίθρου, στα πλαίσια των εργαστηρίων του μαθήματος Οικολογία ΙΙ

Ανακοίνωση

Στα πλαίσια των εργαστηρίων του μαθήματος Οικολογία ΙΙ  θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011 εκπαιδευτική εκδρομή με ασκήσεις υπαίθρου, σε καμένες εκτάσεις, στην Αρχαία Ολυμπία και στην περιοχή του Καϊάφα. Θα επισκεφθούμε το Μουσείο, τους αρχαιολογικούς χώρους και τον Κρόνιο λόφο για να δούμε τις τεχνικές αποκατάστασης της βλάστησης.
Η συμμετοχή των φοιτητών είναι υποχρεωτική.

Οι φοιτητές να έχουν μαζί τους  κατάλληλη ενδυμασία για περπάτημα (παπούτσια, αδιάβροχο, μπλόκ σημειώσεων κλπ.)

Αναχώρηση 8, 10 π.μ. από Πρυτανεία και 8,30 π.μ. από πλατεία Τριών Συμμάχων.

ΤΟΜΕΑΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΦΥΤΩΝ                               
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΟΤΑΝΙΚΗΣ (ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΦΥΤΩΝ)                                                                                             

Εγγραφές/δηλώσεις μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2011-2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι εγγραφές/δηλώσεις μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2011-2012 θα πραγματοποιηθούν από Δευτέρα 10-10-2011 έως Παρασκευή 21-10-2011 στη Γραμματεία του Τμήματος Βιολογίας καθημερινά 10-12 μ σύμφωνα με τις οδηγίες που υπάρχουν στα συνημμένα έντυπα εγγραφής. Οι φοιτητές συμπληρώνουν το έντυπο του εξαμήνου στο οποίο φοιτούν. Οι φοιτητές Ζ΄ εξαμήνου και οι επί πτυχίω φοιτητές συμπληρώνουν το έντυπο εγγραφής του Ζ΄ εξαμήνου.

Σημειώνεται, ότι από το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012 και οι επί πτυχίω φοιτητές πρέπει να εγγράφονται σε κάθε εξάμηνο ανεξάρτητα από το αν έχουν να δηλώσουν μαθήματα ή όχι. Φοιτητής που δεν εγγραφεί για δύο συνεχόμενα εξάμηνα, διαγράφεται αυτοδικαίως από τη Σχολή (Άρθρο 33, παρ. 2 Ν. 4009/2011).

Οι εγγραφές, για όσους επί πτυχίω φοιτητές δεν έχουν τη δυνατότητα να προσέλθουν στη Γραμματεία, μπορούν να πραγματοποιηθούν στην ανωτέρω προθεσμία και με Fax (2610 991606).

Μετά την εγγραφή/δήλωση μαθημάτων οι φοιτητές μπορούν να πραγματοποιούν την ηλεκτρονική αίτηση για χορήγηση ΠΑΣΟ στην ιστοσελίδα http://paso.minedu.gov.gr

Συνέντευξεις για την επιλογή των νέων μεταπτυχιακών φοιτητών του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Βιολογία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Λόγω καταλήψεων, η προγραμματισμένη για τις 10 Οκτωβρίου 2011 συνέντευξη για την επιλογή των νέων μεταπτυχιακών φοιτητών του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Βιολογίας αναβάλλεται. Η συνέντευξη των υποψηφίων και για τις δύο κατευθύνσεις θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 9.30 π.μ. στη Γραμματεία του Τμήματος Βιολογίας.

Από τη Γραμματεία του Τμήματος Βιολογίας
sample image