Ανακοινώσεις Τμήματος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗΣ

Σύμφωνα με την υπ' αριθ. 159709/Ζ1/11-10-2019 εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, ανοίγει από την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019 η πλατφόρμα του Υ.ΠΑΙ.Θ. για την υποβολή αιτήσεων μετεγγραφής από τους δικαιούχους φοιτητές.

Για αναφορά τυχόν προβλημάτων που προκύπτουν κατά την υποβολή αιτήσεων μετεγγραφής, οι δικαιούχοι φοιτητές θα απευθύνονται στη Γραμματεία του Τμήματος στα τηλέφωνα 2610969203 και  2610969205 ή e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ 2019-2020

Με την παρούσα ανακοίνωση γνωστοποιείται στους φοιτητές του Τμήματος Βιολογίας η έναρξη του Προγράμματος «Πρακτική Άσκηση Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Πατρών: Τμήματος Βιολογίας» για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020  σύμφωνα με την πρόσκληση ΕΚΤΠ01 με Α/Α ΟΠΣ.: 5030937 και αριθμ. πρώτ.: 3656/2-7-2018 με τίτλο: «Πρακτική Άσκηση Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης».

Κατεβάστε το ακόλουθα αρχεία

Ενημέρωση φοιτητών για την υποχρεωτική ανανέωση του προσωπικού δικαιώματος μειωμένης μετακίνησης με τα ΜΜΜ του ΟΑΣΑ για το ακαδ. έτος 2019-2020 και την έκδοση νέας κάρτας

Κατεβάστε την ακόλουθη ανακοίνωση

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (ΟΑΣΑ.PDF)ΟΑΣΑ.PDF[pdf]309 Kb

Λειτουργία Κοινωνικής Μέριμνας

Η ομάδα ΕΚΟ του Πανεπιστημίου Πατρών εύχεται καλή ακαδημαϊκή χρονιά σε όλους!

Με αφορμή την έναρξη των μαθημάτων σας ενημερώνουμε πως η Κοινωνική Μέριμνα λειτουργεί καθημερινά από τις 08:00 έως τις 15:00 στη Διεύθυνση Φοιτητικής Μέριμνας, στο ισόγειο της Πρυτανείας. Βασικός στόχος της δράσης, η έγκαιρη ολοκλήρωση των σπουδών των φοιτητών του ιδρύματος.

Η Κοινωνική Μέριμνα παρέχει:

- Υποστήριξη φοιτητών με αναπηρία / ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες
- Ανάπτυξη προτάσεων και παρεμβάσεων για την κάλυψη των μαθησιακών διαδικασιών
- Ατομικές συνεδρίες ψυχοκοινωνικής στήριξης
- Ομαδικές συνεδρίες ψυχοκοινωνικής στήριξης
- Επαγγελματική και ακαδημαϊκή συμβουλευτική
- Ιατρική συμβουλευτική και υποστήριξη
- Φυσικοθεραπείες σε φοιτητές με κινητικά προβλήματα

Για τους ανωτέρω σκοπούς, το γραφείο είναι επανδρωμένο με εξειδικευμένο προσωπικό. Επιπλέον για την πλέον αποτελεσματική υποστήριξη των φοιτητών, έχει δημιουργήσει ευρύ δίκτυο Εθελοντικών ομάδων.

Αν θες και εσύ να γίνεις ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ και μέλος της ομάδας, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στον ιστότοπό μας: eko.upatras.gr ή στα κοινωνικά δίκτυα (EKO Upatras)
Τηλ επικοινωνίας: 2610-969696
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sample image