Πως θα μας βρείτε

Οι κτιριακές εγκαταστάσεις του τμήματος Βιολογίας βρίσκονται μέσα στο Πανεπιστήμιο Πατρών, επομένως οι πρώτες οδηγίες για να βρει κανείς το Πανεπιστήμιο από είναι:

Πάτρα με αυτοκίνητο: Για να βρείτε εύκολα το Πανεπιστήμιο Πατρών από την πόλη της Πάτρας, ακολουθείστε την οδό Κορίνθου μέχρι το τέρμα της, μετά ακολουθείστε την οδό Πανεπιστημίου και λίγο μετά το κλειστό γυμναστήριο "Ολυμπιονίκης Δημ. Τόφαλος" στρίβετε δεξιά. Ο Δρόμος αυτός οδηγεί στο Πανεπιστήμιο με σαφείς ταμπέλες.

Πάτρα με λεωφορείο: Κάθε 10-15 λεπτά τις καθημερινές και κάθε ώρα τασαββατοκύριακα ξεκινά το λεωφορείο με αριθμό 6 για Πανεπιστήμιο λίγο κάτω από την πλατεία Γεωργίου. Επειδή η γραμμή 6 δεν έρχεται αποκλειστικά Πανεπιστήμιο, χρειάζεται προσοχή και πρέπει να υπάρχει σχετική ταμπέλα στο λεωφορείο. Για τους φοιτητές το εισιτήριο κοστίζει 0.70 ευρώ (τιμή του ακαδημαϊκού έτους 2004-2005)

Αθήνα: Μέσω της εθνικής οδού Αθηνών - Πατρων, ακολουθείστε την δεξιά παρακαμπτήριο αμέσως μετά τα διόδια. Εκεί υπάρχει πινακίδα προς το Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου, την οποία και ακολουθείτε. Μετά από λίγο διάστημα ο δρόμος χωρίζεται και ακολουθείτε τον αριστερό δρόμο που περνά κάτω από τη γέφυρα. Αμέσως μετά βλέπετε το Νοσοκομείο, απ' όπου αρχίζει ο χώρος του Πανεπιστημίου. Μετά από κει, στρίβετε αριστερά στον πρώτο δρόμο διπλής κατεύθυνσης που υπάρχει για να βρείτε την Πρυτανεία.

 
 
sample image