Αναφορικά με την εξέταση του μαθήματος ‘Βιολογία Ζώων ΙΙ: Δευτεροστόμια’ (ενότητες θεωρίας και εργαστηρίου) κατά την εξεταστική περίοδο του Ιουνίου 2024, θα θέλαμε να επισημάνουμε τα κάτωθι:

Α) Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί για την τρέχουσα εξεταστική περίοδο, η θεωρία του μαθήματος θα εξετασθεί την Τρίτη, 11.06.2024 και ώρα 09:00-12:00. Η εργαστηριακή εξέταση θα ξεκινήσει αμέσως μετά στη μεγάλη αίθουσα του Εργαστηρίου Ζωολογίας. Η εργαστηριακή εξέταση θα ανέρχεται σε περίπου 35 λεπτά και απαρτίζεται από εναλλασσόμενη προβολή διαφανειών, επί των οποίων οι φοιτητές θα καλούνται να συμπληρώσουν ενδείξεις, να απαντήσουν σε σχετικές ερωτήσεις, να αναγνωρίσουν οργανισμούς με τη χρήση κλειδών κ.λπ.

Η εξέταση αφορά αποκλειστικά τους επί πτυχίω φοιτητές που χρωστούν το μάθημα.

Σε κάθε περίπτωση, δικαίωμα συμμετοχής στην εξέταση διατηρούν όσοι φοιτητές έχουν επιτυχώς παρακολουθήσει το εργαστήριο (δηλ. δεν έχουν κοπεί από απουσίες).

Β) Όπως έχει ήδη διευκρινισθεί, η τελική βαθμολογία του μαθήματος θα προκύπτει κατά 70% από τον βαθμό της θεωρίας και κατά 30% από το βαθμό του εργαστηρίου. Ο βαθμός είναι ενιαίος, καθώς δεν γίνεται κατοχύρωση ξεχωριστού βαθμού για τις δύο αυτές ενότητες. Συνεπώς, ανεξαρτήτως της επιμέρους επίδοσής τους στη θεωρία και στο εργαστήριο, οι φοιτητές που δεν θα εξασφαλίζουν συνολικά προβιβάσιμο βαθμό, θα εξετάζονται σε επόμενη εξεταστική περίοδο και στις δύο ενότητες του μαθήματος.

Γ) Για τον καλύτερο προγραμματισμό της εργαστηριακής εξέτασης, παρακαλούνται οι φοιτητές που σκοπεύουν να εξεταστούν, να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στην ομάδα χρηστών ‘Εργ. εξέταση Βιολογία Ζώων ΙΙ: Δευτεροστόμια Ιούν.2024-Επί πτυχίω‘ μέχρι και την Κυριακή 09.06.2024.

Εκ μέρους των διδασκόντων,

Γ. Μήτσαινας