Αγαπητοί/ές φοιτητές/ φοιτήτριες,

Η έναρξη των διαλέξεων της Θεωρίας του μαθήματος Οικολογία ΙΙ, θα γίνει την Τρίτη 04 Οκτωβρίου 2022 (9:00-12:00 π.μ.), σύμφωνα με το Ωρολόγιο Πρόγραμμα του Τμήματος.
Οι διαλέξεις θα πραγματοποιούνται με φυσική παρουσία, και με τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων, στο μεγάλο Αμφιθέατρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Παν/μιου Πατρών [είσοδος στο ισόγειο στην Βόρεια πλευρά δίπλα στο ασανσέρ που οδηγεί στις Κοσμητείες των Σχολών του ΠΠ].

Καλούνται οι φοιτητές που θα παρακολουθήσουν το μάθημα Οικολογία ΙΙ, να εγγραφούν στο e–class του μαθήματος (https://eclass.upatras.gr/courses/BIO232) για να μπορούν να λαμβάνουν τις ανακοινώσεις για τις διαλέξεις του μαθήματος και να έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες και το υλικό που σχετίζονται με το μάθημα.

Εγγραφή στο Εργαστήριο του μαθήματος: Οι φοιτητές που θα παρακολουθήσουν τις Εργαστηριακές Ασκήσεις του μαθήματος θα πρέπει απαραίτητα να έχουν εγγραφεί το αργότερο έως και την Τετάρτη 05-10-2022 στην Ομάδα χρηστών με τίτλο «Εγγραφή στις Εργαστηριακές Ασκήσεις Οικολογίας ΙΙ 2022-2023» στη σελίδα του Εργαστηρίου στο e–class (https://eclass.upatras.gr/courses/BIO341).

Η εγγραφή στη σελίδα του μαθήματος ή του εργαστηρίου στο e–class σχετίζεται μόνο με τον προγραμματισμό των διαλέξεων και εργαστηρίων και είναι ανεξάρτητη από τη δήλωση του μαθήματος στο σύστημα progress η οποία είναι απαραίτητη για να μπορούν οι φοιτητές/τριες να δώσουν εξετάσεις στο μάθημα.

Καλή ακαδημαϊκή χρονιά

Για τους διδάσκοντες του μαθήματος

Εύα Παπαστεργιάδου