Ανακοινώσεις Προπτυχιακών

Λήξη των δηλώσεων και της διανομής συγγραμμάτων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κατόπιν απόφασης της Ειδικής Γραμματείας Ανώτατης Εκπαίδευσης ως ημερομηνία λήξης των δηλώσεων και της διανομής συγγραμμάτων ορίζεται η 23η Μαΐου 2012 και η 6η Ιουνίου 2012 αντιστοίχως.

Υπενθυμίζεται ότι οι φοιτητές υποχρεούνται να προβούν σε δήλωση μαθημάτων στο οικείο τμήμα τους και δικαιούνται να παραλάβουν συγγράμματα μόνο για τα μαθήματα εκείνα τα οποία έχουν συμπεριλάβει κατά το τρέχον εξάμηνο στη δήλωση μαθημάτων τους.

Επισημαίνεται ότι βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας οι φοιτητές που έχουν υπερβεί τα ν+2 έτη σπουδών δε δικαιούνται δωρεάν διδακτικά συγγράμματα.

Από τη Γραμματεία του Τμήματος

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2011-2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων η δήλωση και διανομή συγγραμμάτων για το εαρινό εξάμηνο ακαδ. έτους 2011-2012 μέσω του Προγράμματος ΕΥΔΟΞΟΣ ξεκινά στις 14 Μαρτίου του 2012 και λήγει στις 18 Μαΐου 2012. Οι φοιτητές μπορούν να δηλώσουν συγγράμματα για τα αντίστοιχα μαθήματα που δήλωσαν για το εαρινό εξάμηνο ακαδ. έτους 2011-2012 και εφόσον για τα μαθήματα αυτά δεν έχουν λάβει σύγγραμμα κατά τα προηγούμενα έτη.

Επίσης, οι φοιτητές μπορούν να παραλάβουν συγγράμματα για όσα μαθήματα απαιτούνται για τη συμπλήρωση 150 διδακτικών μονάδων που απαιτούνται για τη λήψη του πτυχίου. Επισημαίνεται ότι βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας οι φοιτητές που έχουν υπερβεί τα ν+2 έτη σπουδών δε δικαιούνται δωρεάν διδακτικά συγγράμματα.

Από τη Γραμματεία του Τμήματος

Oρκωμοσία των προπτυχιακών φοιτητών του Τμήματος ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ορκωμοσία των προπτυχιακών φοιτητών του Τμήματος ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ θα διεξαχθεί στις 30 Μαρτίου 2012 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10.00 π.μ. στην Αίθουσα  Τελετών «Οδυσσέας Ελύτης» (κτήριο Πρυτανείας  Α΄ όροφος).
Οι προς ορκωμοσία φοιτητές υποχρεούνται να ενδύονται με την τήβεννο του Πανεπιστημίου μας, προσερχόμενοι 30 λεπτά νωρίτερα στο χώρο της τελετής.
Επίσης, σας παρακαλούμε για τον περιορισμό της προσέλευσης συγγενών και φίλων, λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας της αίθουσας και την επιτυχή διεξαγωγή της ως άνω τελετής.

Οι φοιτητές που επιθυμούν να ορκιστούν στην ανωτέρω ορκωμοσία θα πρέπει να υποβάλλουν στη Γραμματεία του Τμήματος αίτηση ορκωμοσίας με τα αναφερόμενα στην αίτηση δικαιολογητικά έως 15/3/2012.
(Πληροφορίες: τηλ. 2610969203 κ. Σκαρμούτσου)

Από τη Γραμματεία του Τμήματος

Έναρξη του Εργαστηρίου Γενετικής Ι

Το Εργαστήριο Γενετικής Ι θα ξεκινήσει την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Κατεβάστε το πρόγραμμα εργαστηρίων του μαθήματος Γενετική Ι

sample image