Ανακοινώσεις Προπτυχιακών

Έναρξη των εργαστηρίων της Γενετικής Ι

Το Εργαστήριο Γενετικής Ι θα ξεκινήσει την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017 και θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα (pdf)

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (Genetics_I_2017.pdf)Genetics_I_2017.pdf[pdf]142 Kb

Έναρξη του μαθήματος «Βιοτεχνολογία»

Οι παραδόσεις του μαθήματος «Βιοτεχνολογία» θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα, 20/2/2017,  σύμφωνα με το πρόγραμμα (17:00-19:00, Αίθουσα 071).

Η Διδάσκουσα
Κλ. Αναστασοπούλου

Δήλωση συμμετοχής στα εργαστήρια "Βιολογίας Ζώων Ι" για το 2017

Όσοι φοιτητές & φοιτήτριες προτίθενται να παρακολουθήσουν τα υποχρεωτικά εργαστήρια του μαθήματος της ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΖΩΩΝ Ι κατά το 2017, πρέπει να το δηλώσουν υπογράφοντας σε κατάλογο που έχει αναρτηθεί στον 3ο όροφο, στον Τομέα Βιολογίας Ζώων, έξω από την αίθουσα εργαστηριακών ασκήσεων.

Οι δηλώσεις πρέπει να έχουν γίνει μέχρι την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017, έτσι ώστε να οργανωθούν εγκαίρως τα εργαστήρια και να γίνει η κατανομή σε τμήματα.

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 21 Φεβρουαρίου 2017 και των εργαστηριακών ασκήσεων στις 22 Φεβρουαρίου 2017.

Περισσότερες πληροφορίες για το μάθημα της Βιολογίας Ζώων Ι (περιεχόμενο μαθήματος, αναλυτικό πρόγραμμα διαλέξεων & εργαστηριακών ασκήσεων) μπορείτε να βρείτε στο e-class του μαθήματος. Εκεί θα ανακοινωθούν και τα τελικά τμήματα.

Οι διδάσκοντες του μαθήματος

Σίνος Γκιώκας (Αναπληρωτής Καθηγητής)

Στέφανος Νταϊλιάνης (Επίκουρος Καθηγητής)

Παύλος Μακρίδης (Επίκουρος Καθηγητής)

Βαγγέλης Τζανάτος (Λέκτορας)

Οι εξετάσεις στα ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ των μαθημάτων ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΦΥΤΩΝ ΙΙ και ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΒΟΤΑΝΙΚΗΣ (ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΣΠΕΡΜΑΤΟΦΥΤΩΝ)

Οι εξετάσεις στα ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ των μαθημάτων ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΦΥΤΩΝ ΙΙ και ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΒΟΤΑΝΙΚΗΣ (ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΣΠΕΡΜΑΤΟΦΥΤΩΝ) θα διεξαχθούν την ΠΕΜΠΤΗ  09. 02. 2017 και στις ώρες 10.00 – 12.00, στην αίθουσα του Εργαστηρίου Βοτανικής.

Η εξέταση στα Φυτολόγια για όσους οφείλουν θα γίνει αμέσως μετά 12.00-14.00.

Για την συμμετοχή στις εξετάσεις των εργαστηρίων είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής!

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΗΛΩΣΕΙΣ για εργαστήριο, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 06. 02. 2017, με αυτοπρόσωπη παρουσία η ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

sample image