Ανακοινώσεις Προπτυχιακών

Δήλωση συμμετοχής στα εργαστήρια του μαθήματος ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΖΩΩΝ Ι για το 2018

Όσοι φοιτητές & φοιτήτριες προτίθενται να παρακολουθήσουν τα υποχρεωτικά εργαστήρια του μαθήματος της ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΖΩΩΝ Ι κατά το 2018, πρέπει να το δηλώσουν υπογράφοντας σε κατάλογο που έχει αναρτηθεί στον 3ο όροφο, στον Τομέα Βιολογίας Ζώων, έξω από την αίθουσα εργαστηριακών ασκήσεων.

Οι δηλώσεις πρέπει να έχουν γίνει μέχρι την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018, έτσι ώστε να οργανωθούν εγκαίρως τα εργαστήρια και να γίνει η κατανομή σε τμήματα.

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 20 Φεβρουαρίου 2018 και των εργαστηριακών ασκήσεων στις 21 Φεβρουαρίου 2018.

Περισσότερες πληροφορίες για το μάθημα της Βιολογίας Ζώων Ι (περιεχόμενο μαθήματος, αναλυτικό πρόγραμμα διαλέξεων & εργαστηριακών ασκήσεων) μπορείτε να βρείτε στο e-class του μαθήματος. Εκεί θα ανακοινωθούν και τα τελικά τμήματα.

Οι διδάσκοντες του μαθήματος

Σίνος Γκιώκας (Αναπληρωτής Καθηγητής)
Στέφανος Νταϊλιάνης (Επίκουρος Καθηγητής)
Παύλος Μακρίδης (Επίκουρος Καθηγητής)
Βαγγέλης Τζανάτος (Λέκτορας)

Χημεία και Τεχνολογία Τροφίμων

Ανακοινώνεται στους φοιτητές του Τμήματος Βιολογίας ότι το μάθημα "Χημεία και Τεχνολογία Τροφίμων" θα γίνει εκτάκτως την Τρίτη 9/1 και ώρα 12-2. Το μάθημα γίνεται επιπλέον των ωρών διδασκαλίας για να καλύψει την απώλεια από την κατάληψη. Σημειώνεται ότι θα γίνει μάθημα την Τετάρτη 10/1 και ώρα 11-1, όπου η παρουσία των φοιτητών είναι αναγκαία, και την Παρασκευή 12/1.

Οι διδάσκοντες

Πρόγραμμα Εξεταστικής Φεβρουαρίου 2018

Αναρτήθηκε το πρόγραμμα εξεταστικής Φεβρουαρίου 2018.

Κατεβάστε το ακόλουθο αρχείο.

 

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ

Οι δηλώσεις συγγραμμάτων παρατείνονται μέχρι την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018, ενώ η διανομή συγγραμμάτων στους φοιτητές θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018.

sample image