Ανακοινώσεις Προπτυχιακών

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΓΡΑΠΤΩΝ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ «ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ»

Γνωστοποιείται στους φοιτητές Βιολογίας ότι μπορούν να δουν τα γραπτά τους στο μάθημα της Οργανικής Χημείας την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου από 11.30 έως 13.30.

Ο Υπεύθυνος
Θεόδωρος Τσεγενίδης
Καθηγητής

 

Έναρξη των παραδόσεων του μαθήματος “Γενετική Ανθρώπου-Ιατρική Γενετική

Η έναρξη των παραδόσεων του μαθήματος “Γενετική Ανθρώπου-Ιατρική Γενετική” θα γίνει την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018, σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Περισσότερες πληροφορίες για το μάθημα της Γενετικής του Ανθρώπου-Ιατρική Γενετική (αναλυτικό πρόγραμμα διαλέξεων, τίτλοι και οδηγίες εργασιών & διαλέξεις σε μορφή .pdf) θα αναρτηθούν σύντομα στο e-class του μαθήματος.

Οι διδάσκουσες του μαθήματος

Γεωργία Στεφάνου (Καθηγήτρια)
Φλωρεντία Φωστήρα (Συνεργαζόμενη διδάσκουσα)

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΔΑΚΤΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2017-2018

Σας ενημερώνουμε ότι η Ηλεκτρονική Γραμματεία έχει ανοίξει για τις ανανεώσεις εγγραφών του εαρινού εξαμήνου ακαδ. έτους 2017-2018, για τους προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς φοιτητές και υποψηφίους διδάκτορες για το χρονικό διάστημα από 20-02-2018 έως 31-03-2018.

Η ανανέωση εγγραφής πραγματοποιείται στο σύστημα της Ηλεκτρονικής Γραμματείας https://progress.upatras.gr

Όσοι φοιτητές δεν πραγματοποιήσουν ηλεκτρονική ανανέωση εγγραφής δεν θα μπορούν να κάνουν δήλωση μαθημάτων.

Ανανέωση εξαμήνου πρέπει να κάνουν όλοι οι φοιτητές, ακόμη και όσοι υπολογίζουν ότι θα πάρουν το πτυχίο τους με την εξεταστική περίοδο Φεβρουαρίου 2018.

Πιστοποιητικά σπουδών θα χορηγούνται μετά την ανανέωση εγγραφής.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ - ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΟΡΓΑΝΙΚΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ

Γνωστοποιείται στους φοιτητές Βιολογίας ότι η εξάσκηση στο Εργαστήριο Οργανικής Χημείας θα γίνεται κάθε Παρασκευή 11.00 – 15.00 σε ομάδες στο Χώρο του Εργαστηρίου Οργανικής Χημείας (Βόριο Κτίριο Χημείας, 2ος όροφος).

Καλούνται οι φοιτητές την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου και ώρα 09.00 να προσέλθουν για εγγραφή και παραλαβή εκπαιδευτικού υλικού στην αίθουσα ΒΜ8 (026). Θα ακολουθήσει διάλεξη με θέμα «Ασφάλεια στο Χημικό Εργαστήριο» και κατόπιν παράδοση θέσεων.

Η παρουσία όλων είναι υποχρεωτική (θα ληφθούν παρουσίες).

Ο Υπεύθυνος
Θεόδωρος Τσεγενίδης
Καθηγητής

sample image