Ανακοινώσεις Προπτυχιακών

Χημεία και Τεχνολογία Τροφίμων

Ανακοινώνεται στους φοιτητές του Τμήματος Βιολογίας ότι το μάθημα "Χημεία και Τεχνολογία Τροφίμων" θα γίνει εκτάκτως την Τρίτη 9/1 και ώρα 12-2. Το μάθημα γίνεται επιπλέον των ωρών διδασκαλίας για να καλύψει την απώλεια από την κατάληψη. Σημειώνεται ότι θα γίνει μάθημα την Τετάρτη 10/1 και ώρα 11-1, όπου η παρουσία των φοιτητών είναι αναγκαία, και την Παρασκευή 12/1.

Οι διδάσκοντες

Πρόγραμμα Εξεταστικής Φεβρουαρίου 2018

Αναρτήθηκε το πρόγραμμα εξεταστικής Φεβρουαρίου 2018.

Κατεβάστε το ακόλουθο αρχείο.

 

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ

Οι δηλώσεις συγγραμμάτων παρατείνονται μέχρι την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018, ενώ η διανομή συγγραμμάτων στους φοιτητές θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΑΡΙΝΩΝ ΕΞΑΜΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Οι δηλώσεις μαθημάτων εαρινών εξαμήνων ΜΟΝΟ για τους ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ ΦΟΙΤΗΤΕΣ (ΜΟΝΟ ΑΠΟ 9ο ΕΞΑΜΗΝΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ) για τη συμμετοχή τους στην ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 θα πραγματοποιηθούν στην Ηλεκτρονική Γραμματεία, από 18/12 έως 12/01/2018.

Ηλεκτρονική διεύθυνση: https://progress.upatras.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ

1. Αν δεν πραγματοποιηθεί εντός της ανωτέρω προθεσμίας δήλωση μαθημάτων ΕΑΡΙΝΩΝ εξαμήνων, ο φοιτητής δεν έχει δικαίωμα εξέτασης σε μαθήματα εαρινών εξαμήνων. ΔΕΝ ΚΑΤΑΧΩΡΕΙΤΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΘΕΙ ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΩΣ

2. Η δήλωση μαθήματος θεωρείται ότι έχει καταχωριστεί στο σύστημα μόνον όταν ο φοιτητής ολοκληρώσει την οριστική υποβολή της με «Αποθήκευση» στο σύστημα.

sample image