Ανακοινώσεις Προπτυχιακών

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2017-2018

Για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος οι πρωτοετείς φοιτητές, μετά την εγγραφή τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή του  Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, θα εισέρχονται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Πανεπιστημίου Πατρών http://eggrafes.upatras.gr (link is external), για την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής εγγραφής τους.

Η διαδικασία εγγραφής μπορεί να ολοκληρωθεί ηλεκτρονικά, εφόσον ο φοιτητής ακολουθήσει όλα τα στάδια που προβλέπονται και αναρτήσει όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στην πλατφόρμα. Στην περίπτωση αυτή, ο φοιτητής θα χρειαστεί να επισκεφθεί τη Γραμματεία του Τμήματός του σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν, έχοντας μαζί του τον κωδικό αίτησης που λαμβάνει από το σύστημα και την αστυνομική ταυτότητα/διαβατήριο ή άλλο δημόσιο έγγραφο, από το οποίο να αποδεικνύονται τα ονομαστικά του στοιχεία και η ακριβής ημερομηνία γέννησης, προκειμένου να παραλάβει τα Πιστοποιητικά / έντυπα που αναφέρονται παρακάτω. Στην περίπτωση που ο φοιτητής δεν ολοκληρώσει όλα τα προβλεπόμενα στάδια και δεν αναρτήσει όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στην πλατφόρμα, θα χρειαστεί να επισκεφθεί τη Γραμματεία του Τμήματός του σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν, προκειμένου να καταθέσει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και να ολοκληρώσει την εγγραφή του με το αρμόδιο προσωπικό. Σε περίπτωση αδυναμίας ηλεκτρονικής πρόσβασης, οι φοιτητές μπορούν να εξυπηρετηθούν στο Υπολογιστικό Κέντρο του Τμήματος εισαγωγής τους.

To εγχειρίδιο χρήσης και η ηλεκτρονική πλατφόρμα εγγραφής στο Πανεπιστήμιο Πατρών, θα είναι διαθέσιμα εδώ https://matrix.upatras.gr/sap/bc/webdynpro/sap/zups_web_adm_student?sap-language=EL  (link is external), μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής των επιτυχόντων.

Για υποστήριξη σχετικά με την ηλεκτρονική εγγραφή στείλε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τα βασικά δικαιολογητικά που απαιτούνται και πρέπει να αναρτηθούν σε ηλεκτρονική μορφή στην πλατφόρμα του Πανεπιστημίου Πατρών http://eggrafes.upatras.gr (link is external), αλλά επισημαίνεται ότι προβλέπονται επιπλέον κατά περίπτωση δικαιολογητικά, ανάλογα με την κατηγορία και τον τρόπο εισαγωγής του κάθε φοιτητή:

Παρακάτω αναφέρονται τα βασικά δικαιολογητικά που απαιτούνται και πρέπει να αναρτηθούν σε ηλεκτρονική μορφή στην πλατφόρμα του Πανεπιστημίου Πατρών http://eggrafes.upatras.gr, αλλά επισημαίνεται ότι προβλέπονται επιπλέον κατά περίπτωση δικαιολογητικά, ανάλογα με την κατηγορία και τον τρόπο εισαγωγής του κάθε φοιτητή:

  1. Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας
  2. Πιστοποιητικό Γεννήσεως
  3. Φωτογραφία τύπου αστυνομικής ταυτότητας

-Από την Τρίτη 26.09.2017 έως Παρασκευή 29.09.2017 και ώρες 10 π.μ. – 12 μ.

-και από 3.10.2017 και έπειτα τις ώρες εξυπηρέτησης των φοιτητών, κάθε Τρίτη και Πέμπτη 10 π.μ. – 12 μ.,

οι πρωτοετείς φοιτητές που έχουν κάνει την εγγραφή τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Πανεπιστημίου Πατρών και έχουν αναρτήσει τα προαναφερόμενα δικαιολογητικά ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μία ημέρα πριν, μπορούν να παραλαμβάνουν από τη Γραμματεία:

  1.  Τρία (3) πιστοποιητικά εγγραφής για κάθε νόμιμη χρήση.
  2.  Λογαριασμό (κωδικούς) πρόσβασης στις υπηρεσίες τηλεματικής του Πανεπιστημίου Πατρών και στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες Ευδόξου και απόκτησης Ακαδημαϊκής Ταυτότητας

Συμπλήρωση Στατιστικού Δελτίου

Όλοι οι νεοεισερχόμενοι φοιτητές που δεν έχουν συμπληρώσει το Στατιστικό Δελτίο μέσω της ηλεκτρονικής τους εγγραφής, έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν στη συμπλήρωση του και μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: https://elstatweb.statistics.gr/deltio_fititi/deltio_fititi_login_1617.jsp.

Ο τρόπος της έγγραφης συμπλήρωσης του Στατιστικού Δελτίου στη Γραμματεία του Τμήματος παραμένει για τους φοιτητές που το προτιμούν.

Στην περίπτωση μη φυσικής παρουσίας του ενδιαφερομένου φοιτητή ή εξουσιοδοτημένου εκπροσώπου του, η χορήγηση των κωδικών πρόσβασης πραγματοποιείται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κατόπιν σχετικής αίτησης του φοιτητή, στην οποία θα αναγράφονται: το αίτημα, τα προσωπικά του στοιχεία (ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, ΑΔΤ), ο οκταψήφιος κωδικός που είχε ως υποψήφιος και ο αριθμός πρωτοκόλλου / ημερομηνία της αίτησης ηλεκτρονικής προεγγραφής του στο Υπουργείο. Η διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην οποία θα αποστέλλονται από τη Γραμματεία οι κωδικοί πρόσβασης, θα είναι η ίδια που αναγράφεται στην αίτηση ηλεκτρονικής προεγγραφής του φοιτητή στο Υπουργείο, όπως αυτή (η αίτηση) έχει αποσταλεί ταχυδρομικά στη γραμματεία από τον φοιτητή και η οποία φέρει το γνήσιο της υπογραφής του.

Οι εργαστηριακές εξετάσεις της Βιολογίας Φυτών Ι περιόδου Σεπτεμβρίου 2017

Οι εργαστηριακές εξετάσεις της Βιολογίας Φυτών Ι περιόδου Σεπτεμβρίου 2017 θα γίνουν την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017 από τις 10:00 πμ και ανά μία ώρα έως τις 13:00 μμ στην Αίθουσα ασκήσεων του Εργαστηρίου Βοτανικής.

Όσοι φοιτητές επιθυμούν να εξεταστούν πρέπει να το δηλώσουν με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως την Τετάρτη 30 Αυγούστου προκειμένου να δημιουργηθούν τμήματα.


Εκ του εργαστηρίου,

Σπανού Σοφία
Ε.ΔΙ.Π

Πρόγραμμα εξεταστικής Σεπτεμβρίου

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα εξεταστικής Σεπτεμβρίου 2017.

Κατεβάστε το ακόλουθο έγγραφο.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ Ι ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Κατεβάστε το ακόλουθο αρχείο

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (Γενετικη_I_06-17-1.pdf)Γενετικη_I_06-17-1.pdf[pdf]71 Kb
sample image