Ανακοινώσεις Τμήματος

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ, ΤΜΗΜΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ, ΠΑΝ/ΜΟΥ ΠΑΤΡΩΝ - 1Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΛΕΧΘΕΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ

Παρακαλούνται οι πρώτοι 45 φοιτητές/τριες που το τρέχον ακαδημαϊκό έτος (2016‐17) επιλέχθηκαν (οι πρώτοι 40) ή είναι επιλαχόντες (41‐45) στο πρόγραμμα «Πρακτική Άσκηση Πανεπιστημίου Πατρών: Τμήματος Βιολογίας» σύμφωνα με την τροποποίηση της πρόσκλησης ΕΔΒΜ12 με αριθμ. Πρωτ.: 13937/ 5.09.2017 με τίτλο: «Πρακτική Άσκηση Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης», να παρευρεθούν στην πρώτη ενημερωτική συνάντηση, την Τετάρτη 29/11, στις 1.30 μμ στην αίθουσα υπολογιστών στον 3ο όροφο του Τμήματος.

Η Επιστημονική Υπεύθυνη

Κατερίνα Δερμών
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κατεβάστε ακολούθως τη λίστα με τον πίνακα επιλεχθέντων και επιλαχόντων φοιτητών και τη σχετική ανακοίνωση.

Ανάδειξη εκπροσώπων φοιτητών στη ΓΣ του Τμήματος και ΓΣ Συνελεύσεων Τομέων

Κατεβάστε το ακόλουθο αρχείο.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

Κατεβάστε το ακόλουθο αρχείο.

Διαδικασία ανάδειξης εκπροσώπων φοιτητών στη ΓΣ και στην Κοσμητεία της ΣΘΕ του Πανεπιστημίου Πατρών.

Σας διαβιβάζουμε σε συνημμένο αρχείο, έγγραφο το οποίο απευθύνεται στους συλλόγους των φοιτητών (προπτυχιακών, μεταπτυχιακών και υποψηφίων διδακτόρων), καθώς και στους φοιτητές με δικαίωμα συμμετοχής στα εκλεκτορικά σώματα για την εκλογή οργάνων διοίκησης των Α.Ε.Ι.. σύμφωνα με την παρ. β, του άρθ. 2 του Ν. 4485/2017.

Κατεβάστε το ακόλουθο αρχείο

 

sample image