Ανακοινώσεις Τμήματος

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ Π.Δ. 407/80

Η Συνέλευση του Τμήματος Βιολογίας της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών, στην υπ’ αριθμ. 4/21-12-2016 συνεδρίασή της, αποφάσισε την πρόσληψη διδασκόντων, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για το εαρινό εξάμηνο του Ακαδημαϊκού Έτους 2016-2017, κατόπιν της υπ’ αριθμ. Φ. 125.5/7/155285/Ζ2/22-9-2016 απόφασης του ΥΠ.Π.Ε.Θ. και της υπ’ αριθμ. 104/1-12-2016 απόφασης της Συγκλήτου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 5 του Π.Δ. 407/1980, όπως ισχύει,  για τη διδασκαλία των παρακάτω μαθημάτων:

1) Γενετική Ι
2) Αναπτυξιακή Βιολογία

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, Έλληνες πολίτες ή πολίτες κράτους μέλους της Ε.Ε, να υποβάλουν, μέχρι 6-2-2017, στη Γραμματεία του Τμήματος την αίτησή  τους δηλώνοντας  το/τα μάθημα/τα για το/τα οποίο/α ισχύει η εν λόγω αίτηση, καθώς και όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητούν το πλήρες κείμενο της προκήρυξης και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, ως ακολούθως:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Πανεπιστήμιο Πατρών
Γραμματεία Τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών
Πανεπιστημιούπολη, Τ.Κ.: 26504,  ΡΙΟΝ ΑΧΑΪΑΣ

ΙΣΤΟΤΟΠΟΣwww.biology.upatras.gr

EMAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. r, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΤΗΛ.: 2610-969201, 2610-969205

FAX:  2610-991606

Πάτρα  16-1-2017

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ
ΜΑΡΙΝΑ Π. ΚΟΡΦΙΑΤΗ

Ανακοίνωση για τη δήλωση μαθημάτων εαρινών εξαμήνων από τους επί πτυχίω φοιτητές

Για τεχνικούς λόγους δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί δήλωση μαθημάτων εαρινών εξαμήνων από τους επί πτυχίω φοιτητές.

Αναμένεται διευθέτηση του προβλήματος, οπότε και θα ανακοινωθεί εκ νέου στην ιστοσελίδα του Τμήματος η περίοδος δήλωσης των μαθημάτων εαρινών εξαμήνων.

Οι εξετάσεις στα μαθήματα αυτά θα διεξαχθούν κανονικά.

Άδραξε την ευκαιρία, γίνε κι εσύ μέλος της AIESEC!

Είσαι ικανοποιημένος/η με την προσωπική σου ανάπτυξη; Θα ήθελες να αναπτύξεις τις δεξιότητές σου; Τώρα έχεις την δυνατότητα να αποκτήσεις τα απαραίτητα για το μέλλον σου εφόδια μέσω της AIESEC!

Πρόκειται για τον μεγαλύτερο, παγκόσμιο, μη- κυβερνητικό φοιτητικό οργανισμό που δραστηριοποιείται σε 126 χώρες. Εδώ και 60 χρόνια αναπτύσσει στην Ελλάδα νέους με ηγετικότητα μέσω των διαπολιτισμικών εμπειριών.

Συμμετέχοντας στην AIESEC στο Πανεπιστήμιο Πατρών μπορείς να βελτιώσεις soft skills όπως communication skills,leadership skills, making decisions, time management. Καθώς και να ανακαλύψεις το μέγιστο των δυνατοτήτων σου προσφέροντας παράλληλα εμπειρίες ζωής σε νέους.

Έχεις την δυνατότητα να αποκτήσεις πρακτική εμπειρία στο Marketing και τις Δημόσιες σχέσεις, στις Πωλήσεις μέσω συνεργασιών με επιχειρήσεις και οργανισμούς και τέλος να ασχοληθείς με International Operations, όπου σου δίνεται η ευκαιρία να προσφέρεις διαπολιτισμικές εμπειρίες σε νέους και να τους δεις να αναπτύσσονται.

Αν λοιπόν σε απασχολεί η προσωπική σου ανάπτυξη συμπλήρωσε την αίτηση ή μάθε περισσότερα για τον οργανισμό εδώ.

Σχετικοί Σύνδεσμοι

Στοιχεία Επικοινωνίας

AIESEC στο Πανεπιστήμιο Πατρών

  • facebook: www.facebook.com/AIESEC.Greece/?fref=ts
  • email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι οι δηλώσεις συγγραμμάτων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ΕΥΔΟΞΟΣ παρατείνονται μέχρι την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017, ενώ η διανομή συγγραμμάτων στους φοιτητές θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017.

 Από τη Γραμματεία του Τμήματος

sample image