Ανακοινώσεις Τμήματος

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΕΠΙΜΕΛΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ (ΕΚΟ), ακαδ. έτους 2016-2017

Δημοσιεύτηκε η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο πλαίσιο του προγράμματος με τίτλο «πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης επιμελών φοιτητών/τριών που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες» (EKO), ακαδ. Έτους 2016-2017.

Το ΙΚΥ, ανταποκρινόμενο στην ανάθεση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, προκηρύσσει για το ακαδ. Έτος 2016-2017, κατ’ ελάχιστον 3685 υποτροφίες για όλα τα Τμήματα/Σχολές των ΑΕΙ της χώρας.  

Οι συγκεκριμένες υποτροφίες που συγχρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ αποσκοπούν στην ενίσχυση και υποστήριξη της έγκαιρης ολοκλήρωσης των σπουδών των επιμελών φοιτητών/τριών που διαθέτουν χαμηλά εισοδήματα, καθώς και στη διασφάλιση της ισότιμης συμμετοχής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των ΑΜΕΑ και των ατόμων που ανήκουν σε Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες.

Διαβάστε περισσότερα: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΕΠΙΜΕΛΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ...

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΑΡΙΝΩΝ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2016-2017

Παρατείνεται η προθεσμία ανανέωσης εγγραφών και δηλώσεων μαθημάτων εαρινών εξαμήνων ακαδ. έτους 2016-2017. Οι δηλώσεις μαθημάτων πραγματοποιούνται στην Ηλεκτρονική Γραμματεία με τους κωδικούς πρόσβασης που χορηγήθηκαν στους φοιτητές κατά την εγγραφή τους, στην Ηλεκτρονική διεύθυνση: https://progress.upatras.gr από 24/4 έως 5/5/2017.

Πριν από τη δήλωση μαθημάτων θα πρέπει να έχει γίνει η ανανέωση εγγραφής στο εαρινό εξάμηνο.

Διαβάστε περισσότερα: ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΑΡΙΝΩΝ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2016-2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Π.Μ.Σ. ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ 2017 – 2018

Έναρξη διαδικασίας επιλογής είκοσι (20) μεταπτυχιακών φοιτητών για απονομή Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) στις κατευθύνσεις:

α) Βιολογική Τεχνολογία και

β) Εφαρμοσμένη Οικολογία – Διαχείριση Οικοσυστημάτων και Βιολογικών Πόρων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν σχετική αίτηση μέχρι την Παρασκευή 30-6-2017 ηλεκτρονικά στη δικτυακή πύλη:

https://matrix.upatras.gr/sap/bc/webdynpro/sap/zups_pg_adm#

και σε έντυπη μορφή στη Γραμματεία του Τμήματος Βιολογίας. Η δικτυακή πύλη θα είναι διαθέσιμη από 19-4-2017 έως 30-6-2017.

Πληροφορίες: Γραμματεία Τμήματος Βιολογίας, τηλ. (2610) 969201, 969205 FAX: (2610) 991606  –  e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ηλεκτρονική διεύθυνση: www.biology.upatras.gr

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (Προκήρυξη ΠΜΣ 2017-2018.pdf)Προκήρυξη ΠΜΣ 2017-2018.pdf[pdf]333 Kb

12η ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα πραγματοποιηθεί η Ημερίδα των Μεταπτυχιακών Φοιτητών του Τμήματος Βιολογίας, την Πέμπτη 11 Μάϊου στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Στα πλαίσια της Ημερίδας, η μεταπτυχιακοί φοιτητές και των δύο κατευθύνσεων (Βιολογική Τεχνολογία - Οικολογία, Διαχείριση και Προστασία Φυσικού Περιβάλλοντος) θα παρουσιάσουν την ερευνητική/διπλωματική τους εργασία/διατριβή (ερευνητικό αντικείμενο, σχεδιασμός και αποτελέσματα αν υπάρχουν).

Βάσει των παραπάνω, καλούνται οι μεταπτυχιακοί φοιτητές και υποψήφιοι Διδάκτορες (κατόπιν επικοινωνίας να τον εκάστοτε επιβλέποντα) να κοινοποιήσουν στον συντονιστή της Ημερίδας κ. Νταϊλιάνη Στέφανο (email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) τα στοιχεία της παρουσίασής τους, σύμφωνα με το πρότυπο που τους έχει κοινοποιηθεί (π.χ. τίτλος εργασίας, συγγραφείς, διεύθυνση/διευθύνσεις), το αργότερο μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας, προκειμένου να προετοιμαστεί έγκαιρα το πρόγραμμα της Ημερίδας.

Με τιμή,
Στέφανος Νταϊλιάνης (συντονιστής Ημερίδας)

sample image