Ανακοινώσεις Τμήματος

Προκήρυξη θέσεων

Προκήρυξη 

Προκηρύσσονται δύο θέσεις για πτυχιούχους Βιολόγους για την ένταξή τους ως συνεργατών στην ερευνητική ομάδα του Αναπληρωτή Καθηγητή Κωνσταντίνου Φλυτζάνη στο Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών.
Οι θέσεις αυτές θα χρηματοδοτηθούν από το ερευνητικό πρόγραμμα “Συνεργασία 09ΣΥΝ-12-966, Ανάπτυξη Νέων Κυτταρικών Στρατηγικών με Στόχο την Αναγέννηση του Μυοκαρδίου” και θα έχουν διάρκεια 2-3 ετών.
 
Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν, πτυχίο Βιολογίας ή συναφούς επιστήμης (Μοριακή Βιολογία, Βιοχημεία), ή ΜΔΕ στη Μοριακή-Κυτταρική Βιολογία καθώς και αποδεδειγμένη ερευνητική εμπειρία στους τομείς Μοριακής και Κυτταρικής Βιολογίας. Η γνώση και εργαστηριακή εμπειρία τεχνικών κυτταροκαλιέργειας και μετασχηματισμού κυττάρων θηλαστικών είναι σημαντική.
 
Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι(ες) παρακαλούνται να στείλουν αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα και 2 τουλάχιστον συστατικές επιστολές, κατευθείαν από τους συστήνοντες,  στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των ανωτέρω δικαιολογητικών είναι η 29η Σεπτεμβρίου 2011.

Πληροφορίες σχετικά με τη χορήγηση Δελτίου Ειδικού Εισιτηρίου (πάσο)

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ
ΣΧΟΛΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ

Προς:
τους φοιτητές, μεταπτυχιακούς φοιτητές
και υποψήφιους διδάκτορες του Τμήματος Βιολογίας

Σας γνωρίζουμε ότι στο διαδικτυακό τόπο http://paso.minedu.gov.gr μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τη χορήγηση Δελτίου Ειδικού Εισιτηρίου (πάσο), το οποίο από το ακαδημαϊκό έτος 2011 – 2012 θα διανέμεται από συγκεκριμένα σημεία παράδοσης, ύστερα από αίτηση των φοιτητών που θα γίνεται ηλεκτρονικά.

Σημειώνεται ότι η ισχύς των Δελτίων Ειδικού Εισιτηρίου ακαδημαϊκού έτους 2010 – 2011, παρατείνεται ως και την 30η Σεπτεμβρίου 2011.

 Από τη Γραμματεία του Τμήματος Βιολογίας 

Πληροφορίες για τις εγγραφές στο Τμήμα Βιολογίας

Επισυνάπτονται τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τις εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών στο Τμήμα Βιολογίας.

Κατεβάστε τα ακόλουθα έγγραφα.

Γραμματεία Τμήματος

Διευκόλυνση των Φοιτητών για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος στις φοιτητικές εκλογές

Κατεβάστε το ακόλουθο έγγραφο.
sample image