Ανακοινώσεις Τμήματος

Ημερίδα Microbiology and Biotechnological Applications: Challenges and Opportunities

Την Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014, διοργανώνεται στο Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών (Αίθουσα Σεμιναρίων),  Ημερίδα με θέμα: "Microbiology and Biotechnological Applications: Challenges and Opportunities"

Η Ημερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» - Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς ΕΣΠΑ  2007-2013 - ΔΡΑΣΗ «ΑΡΙΣΤΕΙΑ Ι» για το έργο: «Έρευνα επί ελαιογόνων μικροοργανισμών και ανάπτυξη νέων βιοτεχνολογικών διεργασιών» (MICROOIL).

Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας θα δοθούν διαλέξεις από μέλη της ερευνητικής ομάδας του προγράμματος MICROOIL καθώς και από διακεκριμένους ομιλητές στο πεδίο της Βιοτεχνολογίας – Μικροβιολογίας. Επισυνάπτεται το αναλυτικό πρόγραμμα.

Διοργάνωση Ημερίδας:
- Εργαστήριο Μικροβιολογίας Τμήματος Βιολογίας Πανεπιστημίου Πατρών

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (Workshop Program.pdf)Workshop Program.pdf[pdf]142 Kb

Η ορκωμοσία των προπτυχιακών φοιτητών του Τμήματος ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ

Η ορκωμοσία των προπτυχιακών φοιτητών του Τμήματος ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου 2014 ημέρα Τρίτη στην Αίθουσα  Τελετών «Οδυσσέας Ελύτης» (κτήριο Πρυτανείας  Α΄ όροφος).

H ακριβής ώρα της τελετής θα ανακοινωθεί από την Πρυτανεία όταν οριστικοποιηθεί ο τελικός αριθμός των πτυχιούχων που θα συμμετάσχουν από κάθε Τμήμα.

Οι φοιτητές που επιθυμούν να ορκιστούν στην παραπάνω ορκωμοσία θα πρέπει να υποβάλλουν στη Γραμματεία του Τμήματος, κατά τις ώρες λειτουργίας της θυρίδας εξυπηρέτησης των φοιτητών (Τρίτη & Πέμπτη 10.00-12.00), αίτηση ορκωμοσίας με τα αναφερόμενα στην αίτηση δικαιολογητικά έως 4/4/2014.

Πληροφορίες: τηλ. 2610 969203 κ. Σκαρμούτσου

Από τη Γραμματεία του Τμήματος

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (ΑΙΤΗΣΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ 2014.pdf)ΑΙΤΗΣΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ 2014.pdf[pdf]62 Kb

Τελετή Απονομής Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων Ειδίκευσης και Καθομολόγησης Διδακτόρων

Οι Τελετές Απονομής Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων Ειδίκευσης και Καθομολόγησης Διδακτόρων, θα πραγματοποιηθούν στην Αίθουσα Τελετών «Οδυσσέας Ελύτης», σύμφωνα με τον επισυναπτόμενο πίνακα.

Παρακαλούμε οι συμμετέχοντες, να βρίσκονται τουλάχιστον 30 λεπτά πριν από την έναρξη της Τελετής στην Αίθουσα Τελετών του Ιδρύματος, προκειμένου να περιενδυθούν την τήβεννο.

Τελετή Απονομής ΜΔΕ: Τρίτη 11 Μαρτίου 2014 ώρα 10.00 πμ
Τελετή Καθομολόγησης Διδακτόρων: Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014 ώρα 10.00 πμ

Από τη Γραμματεία του Τμήματος

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (teletes_mde_dd_201404.pdf)teletes_mde_dd_201404.pdf[pdf]53 Kb

Ανανεώσεις εγγραφής των Υποψηφίων Διδακτόρων του Τμήματος Βιολογίας

Οι ανανεώσεις εγγραφής των Υποψηφίων Διδακτόρων του Τμήματος Βιολογίας για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2013 – 2014 θα πραγματοποιηθούν από 16 έως 23-12-2013.
Α) στη θυρίδα του Τμήματος καθημερινά 10-12 μ.
Β) με FAX τυπώνοντας το συνημμένο έντυπο και αποστέλλοντάς το συμπληρωμένο στο 2610 991606
Γ) με e-mail επισυνάπτοντας συμπληρωμένο το έντυπο της δήλωσης και αποστέλλοντας στην ηλεκτρονική διεύθυνση  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Από τη Γραμματεία του Τμήματος

sample image