ΟΙ  ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ  ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΘΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ  ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΖΩΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ι, ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ, ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ  ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021.

Για τη συμμετοχή στις εξετάσεις (Μ. Μαργαρίτη και Ν. Παναγόπουλος. Η κα Δερμών θα ανακοινώσει άλλη πλατφόρμα  εξέτασης ) θα πρέπει οι φοιτητές-τριες υποχρεωτικά:

•    να έχουν δηλώσει το μάθημα στην Ηλεκτρονική Γραμματεία (progress), προκειμένου να μπορεί να περαστεί ο βαθμός τους στο βαθμολόγιο.
•    να έχουν εγγραφεί στις ομάδες χρηστών στο exams του μαθήματος ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΖΩΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ι (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2021) στην πλατφόρμα εξέτασης https://exams.eclass.upatras.gr/courses/BIO240/ χρησιμοποιώντας τον ιδρυματικό τους λογαριασμό (…@upnet.gr) αφού προηγουμένως συμπληρώσουν την σχετική Ηλεκτρονική Αίτηση – Δήλωση για Συμμετοχή αποδεχόμενοι τον κανονισμό εξέτασης. Εάν έχουν εγγραφεί πριν από την 1η Ιανουαρίου  θα πρέπει να επανεγγραφούν!!
•    Η εγγραφή στο https://exams.eclass.upatras.gr/ θα παραμείνει ανοιχτή έως  και την Κυριακή 10/1/2021 και ώρα 23:00.

ΟΤΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΘΟΥΝ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗΣ.

Οι διδάσκοντες
Αικ. Δερμών
Μ. Μαργαρίτη
Ν. Παναγόπουλος